Menukaart
Restaurant De Zaak Menukaart
Menu
Brood & dip | aioli | pesto | € 5,50 |
Gamba in tempura | chili-dip (p.st.) | € 1,75 |
Gemarineerde olijven | € 3,50 |
Appetizer plateau | brood & dip | tempura gamba's (2) | gemarineerde olijven | gedroogde vleeswaren | € 16,50 |
Charcuterie plateau | diverse vleeswaren | crostini's | gesneden op de Berkel Flywheel | € 15,50 |
Kaas- ui stengels | sour-cream | groene kruiden | € 5,-- |
Flammkuchen | keuze uit toppings: | |
Noorse zalm | crème fraîche | ui | rucola | € 10,-- |
Huisgemaakte Pancetta | crème fraîche | ui | rucola | € 9,-- |
Huisgemaakte bitterbal (4 stuks) | keuze uit: | |
Kalfsvlees | € 5,-- |
Risotto & tomaat | € 5,-- |
Huisgemaakte mix | bitterbal | loempia | mayonaise | € 13,50 |
Rundercarpaccio | cashewnoot | truffel mayonaise | Parmezaanse kaas | rucola | € 13,50 |
"Garnalencocktail" | rivierkreeftstaartjes | ijsbergsla | whisky saus | rode ui | knoflook crostini |
€ 12,75 |
Krokante tortilla | pulled pork | zoetzure groente | chili mayonaise | € 9,50 |
Huisgemaakte loempia | hoisin-dip | keuze uit vulling: | |
Pulled mushroom | taugé | wortel | lente ui (VEGAN) | € 6,50 |
Kabeljauw | taugé | wortel | lente ui | € 8,50 |
Soep van de dag | huisgemaakte soepstengel met sour cream dip | € 7,25 |
The Chef's special Te bestellen in een vlees, vis of vegetarische variant |
€ 11,50 |
"Steak de Zaak" | Diamanthaas | gepofte aardappelkroket oesterzwam | jus de veau |
|
200 gram | € 29,50 |
400 gram | € 41,50 |
Pasta linguine | room | Parmezaanse kaas | cherrytomaat groene kruiden | rucola |
€ 17,50 |
Met gamba's | € 27,50 |
Risotto | Hollandse oesterzwam | Parmezaanse kaas groene kruiden (VEGAN mogelijk) |
€ 18,50 |
Biologische BBQ Mais-hoender | aardappel mousseline | rucola | roomkaas | kaas koekje | € 21,50 |
Zeebaars | Hollandse kriel | paksoi | gepofte paprika saus | sour-cream dip | € 31,50 |
"Seizoens-klassieker" | Wildstoof | krokant bladerdeeg | rode kool | aardappel mousseline | stoofpeer | € 24,50 |
Daily Bite Te bestellen in een vlees, vis of vegetarische variant |
€ dagprijs |
Europese kazen van "de Zuivelhoeve Doetinchem" geroosterde amandelen | vijgenjam | druiven |
€ 11,50 |
Crème brûlée | "de klassieker" | karamel ijs | € 8,-- |
Weekdessert | € 6,75 |
Friandise plateau | bonbons | karamel-fudge gebakken chocolade | "lekker bij de koffie" |
€ 6,-- |
IJs per bol |
€ 2,-- |
Peren parfait | kweepeer, rozijnen compote | Oreo-crumble | € 8,50 |
Laat u verrassen door de keukenbrigade met 5 kleine gerechten, welke uitstekend bij elkaar aansluiten. Het bites arrangement is een volwaardige maaltijd en wordt iedere 3 weken vernieuwd. Mocht u geen liefhebber zijn van bijvoorbeeld vis of vlees, laat het ons weten, dan zorgen wij voor een gepast alternatief.
Absoluut een aanrader! € 42,50
(uitsluitend per tafel te bestellen)
Kaasplateau i.p.v. een zoet nagerecht € 6,--
Kaasplateau als 6de gang € 9,25
Crème brûlee i.p.v. zoet nagerecht € 5,25
© 2023 - Restaurantdezaak.nl